Бесплатна правана помоћ за чланове Синдиката управе Републике Српске

Поштовани чланови Синдиката управе Републике Српске,

Са задовољством Вас обавјештавамо да од данас почиње са радом апликацији путем које ћете моћи директно да се обраћате правницима у Адвокатској канцеларији Стевановић. Апликација је осмишљена као најпракичнији и најефикаснији начин да се спроведе у ђело сарадња између Адвокатске канцеларије Стевановић и Синдиката управе Републике Српске.
Путем линка, http://sindikat.advokati-stevanovic.com, можете директно поставити правно питање на које ће Вам из правног тима бити одговорено најкасније у року од три дана. Потребно је да прецизно и тачно унесете податке у све рубрике (синдикална организација, име и презиме, емаил адреса, број телефона, назив послодавца и питање) и пошаљете питање кликом на опцију „пошаљи питање“. Након тога, можете очекивати одговор правника, који ће стићи на Вашу емаил адресу.
Такође, пожељно је да ради што потпунијег увида у ситуацију, а ради што прецизнијег и кориснијег одговора, уз упит доставите и скениране све документе релевантне за конкретан случај.
Адвокатска канцеларија Стевновић Вам је на располагању сваким радним даном од 8 до 16 часова, а наш тим правника ће се трудити да на сва Ваша питања пружи брзе, тачне и корисне одговоре.

Ваш Синдикат управе Републике Српске,