Синдикална организација Општинске управе Пале поново у саставу Синдиката управе Републике Српске: ИЗАБРАНО НОВО РУКОВОДСТВО

Андријана Короман на челу Синдикалне организације Општинске управе Пале – изабрани Синдикални и Надзорни одбор

Синдикат управе Републике Српске окончао је поступак ревитализације чланства у синдикалној организацији Општинске управе Пале, гдје је данас одржана изборна Скупштина ове синдикалне организације. За нову предсједницу изабрана је Андријана Короман, а изабрани су и нови састави Синдикалног и Надзорног одбора ове синдикалне организације.

Изборној сукпштини присуствовала је и делегација Синдиката управе Републике Српске предвођена Божом Марићем предсједником СУРС, који је присутнима предочио план активности за наредни период. Предсједник је позвао чланове да се активно укључе у креирање синдикалних активности ове организације и да у наредном периоду узму активно учешће у раду Синдиката управе Републике Српске.

Подршку у раду синдикалне организације пружили су и Бошко Југовић начелник Општине Пале и Дамјан Шкипина пресједник Општине Пале, који су истакли да ће имајући у виду да постоје двије синдикалне организације, поштовати захтјеве репрезентативне синдикалне организације, оне која то докаже у складу са Законом о раду.

Имајући у виду број присутних на данашњој изборној скупштини и број оних који су приступили нашој синдикалној организацији, репрезентативност је већ обезбјеђена и пред новим руководством се налази много активности у наредном периоду. Предсједница Короман, позвала је све присутне да се активно укључе у рад организације и овом приликом је поручила да су врата отворена за све запослене. Настојаћу да у наредном периоду оправдам указано повјерење и да својим ангажманом и у сарадњи са Синдикатом управе РС, заједнички радимо на унапређењу положаја свих запослених.