Синдикална организација РУГИП свеукупни је побједник Десетих спортско рекреативних сусрета

У конкуренцији 32 екипе са преко 730 учесника, ласкаву титулу побједника јубиларних Десетих спортско рекреативних сусрета освојила је екипа РУГИП РС

Од 09.-12.06.2022.г у ЗТЦ „Бања Врућица“ Теслић одржани су јубиларни Десети спортско рекреативни сусрети Синдиката управе Републике Српске на којима су учешће узеле 32 синдикалне организације са преко 730 учесника. Учесници су се надметали у спортским и ревијалним дисциплинама. Када је у питању спортско надметање, учесници су се такмичили у фудбалу, кошарци, одбојци, баскету, стрељаштву, пикаду, плливању, стоном тенису, шаху и навлачењу конопца, док су ревијална такмичења одржана у караокама, припремању котлића, куглању и „Трци здравља-штафета“.

Признање за Фер плеј освојила је екипа ОУ Нови Град.

Побједници у спортским дисциплинама ове године у септембру чиниће спортску екипу Синдиката управе Републике Српске на 12 Региноналним сусретима синдиката управа и правосуђа Југоисточне Европе које се одржавају у Теслићу. Сигурни смо да ће спортска екипа Синдиката управе Републике Српске бити и претедент за освајање ласкавог признања Југоисточне Европе.

Сусрете су увеличале и наши гости-колеге из Синдиката правосуђа Србије, Синдиката управе и правосуђа Црне Горе, Синдиката државних службеника и намјештеника ФБиХ, Синдиката радника унутрашњих послова Републике Српске, Струковног синдиката медицинских сестара и техничара Републике Српске и Струковног сииндиката доктора медицине Републике Српске.

Током сусрета организовано је и „треће“ полувријеме у којем је госте забављала и популарна естрадна звијезда Рада Манојловић, а учесници су из Теслића понијели прелијепа искуства и безброј нових пријатељстава.

„Сигурни смо да ће наредне године бити још већи број учесника јер ове игре су постале култ у нашем раду и свако ко је једном учествовао поново се враћа јер смо ми једна велика породица која расте из дана у дан. Овим путем желимо да се захвалимо свим учесницима, министрима, директорима, градоначелницима и начелницима који су омогућили да оволики број учесника буде са нама“ истакао је Божо Марић предсједник Синдиката управе Републике Српске.

ПЛАСМАН ЕКИПА У СПОРТСКИМ ТАКМИЧЕЊИМА

СТРЕЉАШТВО

  1. МИНИСТАРСТВО ПРИВРЕДЕ И ПРЕДУЗЕТНИШТВА
  2. ГРАДСКА УПРАВА БАЊА ЛУКА
  3. ФЗО РС

ШАХ

  1. ОУ ГАЦКО
  2. МИНИСТАРСТВО ПРИВРЕДЕ И ПРЕДУЗЕТНИШТВА
  3. ГУ ЛАКТАШИ

БАСКЕТ

  1. ГУ ГРАДИШКА
  2. ОУ ТРНОВО
  3. ОУ ФОЧА

НАВЛАЧЕЊЕ КОНОПЦА

  1. НАРОДНА СКУПШТИНА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ
  2. ОУ СТАНАРИ
  3. РУГИП

МАЛИ ФУДБАЛ

  1. ГУ ДОБОЈ
  2. РУГИП
  3. ОУ ФОЧА

ОДБОЈКА

  1. ГУ РАДИШКА
  2. ГУ ДОБОЈ
  3. ОУ ДОЊИ ЖАБАР

ПИКАДО

  1. ГУ БАЊА ЛУКА
  2. ОУ ФОЧА
  3. ЗАВОД ЗА ЗАПОШЉАВАЊЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

ПЛИВАЊЕ

  1. РУГИП
  2. МИНИСТАРСТВО ПРИВРЕДЕ И ПРЕДУЗЕТНИШТВА
  3. ГУ ПРИЈЕДОР

КОШАРКА

  1. РУГИП
  2. ГУ ЛАКТАШИ
  3. ОУ ГАЦКО

СТОНИ ТЕНИС

  1. ОУ ФОЧА
  2. ЗАВОД ЗА ЗАПОШЉАВАЊЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ
  3. ФЗО РС

УКУПНИ   ПЛАСМАН

  1. РУГИП
  2. ОУ ФОЧА
  3. ГУ ГРАДИШКА