Незадовољни радом Савеза синдиката РС и Жутог синдиката, радници Општинске управе Козарска Дубица ревитализовали синдикалну организацију у оквиру Синдиката управе Републике Српске

окв

Радници Општинске управе Козарске Дубице поново у оквиру Синдиката управе Републике Српске

Незадовољни радом и односом Савеза синдиката РС и Синдиката локалне самоуправе односно ЖУТОГ синдиката, радници у оквиру Општинске управе Козарска Дубица ревитализовали су чланство у Синдикату управе Републике Српске. У згради Општинске управе Козарска Дубица одржани су избори новог руководства синдикалне организације гдје су изабрани нови Синдикални и Надзорни одбор, док је једногласну подршку за новог предсједника добио Милан Тамамовић.

Предсједник Синдиката Божо Марић, новоизабраном руководству и члановима пожелио је добродошлицу и повратак у редове Синдиката управе Републике Српске. Присутнима је предочена ситуација у оквиру Синдиката и јавној управи те су предочени планови Синдиката на унапређењу положаја запослених у локалним заједницама и јавној управи.

Потпредсједник Лазар Гајић напоменуо је да су повратком запослених у Општинској управи Козарска Дубица у оквир Синдиката управе Републике Српске, сада и званично све локалне заједнице на подручју „Крајина“ у саставу СУРС. Запослени у овој локалној заједници данашњим приступањем остварују сва права која имају чланови Синдиката управе РС као и да им комплетно руководство СУРС стоји на располагању за све проблеме.

Новоизабрани предсједник СО ОУ Козарска Дубица, Милан Тамамовић, захвалио се свима на указаном повјерењу те је позвао све колеге да се укључе како би се изборили за бољи положај запослених. Оно што морам да кажем је да смо од данас једина репрезентативна синдикална организација у нашој локалној заједници те да пред њима има доста посла и да се нада да ће СУРС учинити све да им помогне како би се унаприједио положај запослених.